SİTE KULLANIM ŞARTLARI

 

 

SİTE KULLANIM ŞARTLARI

                Bu web sitesinin sahibi ÇAPA İNŞ.MAK.SAN.TİC.LTD. ŞTİ. olup, site üzerinde her tür organizasyon, kullanım ve tasarruf yetkisi ÇAPA İNŞ.MAK.SAN.TİC.LTD. ŞTİ.’ye aittir. Lütfen     siteyi kullanmadan önce kullanım koşullarını dikkatle okuyunuz. Siteye girmek ve kullanmakla        sitenin kullanım ve sözleşme kurallarını kabul etmiş oluyorsunuz.

 2. ÇAPA İNŞ.LTD. ŞTİ.  web sitesinde mevcut olan bilgilerin doğruluk ve güncelliğini sürekli şekilde kontrol etmektedir. Ancak tüm itinalı çalışmaya rağmen, web sayfalarındaki bilgiler fiili değişikliklerin gerisinde kalabilir. ÇAPA İNŞ. LTD. ŞTİ.  web sitesinde bulacağınız materyal ve bilgiler siteye verildiği anda sunulmuştur, ilgili bilgi, doküman veya ürünlerin teknik değerlerinin güncel durumu ile sitede yer alan durumu arasında farklılık olabilir. Web sitesindeki bilgilerin, güncelliği, doğruluğu, şartları, kalitesi, performansı, pazarlanabilirliği, belli bir amaca uygunluğu ve ÇAPA İNŞ.LTD. ŞTİ. ‘nin WEB sayfasında yer alan ve bunlarla sınırlı olmayan, bunlarla bağlantılı veya bağımsız diğer bilgi, hizmet veya ürünlere etkisi ile tamlığı hakkında herhangi bir sarih ya da zımni garanti verilmemekte ve taahhütte bulunulmamaktadır.


Web Sayfasında Değişiklik ve Güncelleme Yapma Hakkı

ÇAPA İNŞ.LTD. ŞTİ.‘nin işbu site ve site uzantısında mevcut her tür hizmet, ürün, siteyi kullanma koşulları ile sitede sunulan bilgileri önceden bir ihtara gerek olmaksızın değiştirme, siteyi yeniden organize etme, yayını durdurma hakkını saklı tutar. Değişiklikler sitede yayım anında yürülüğe girer. Sitenin kullanımı ya da siteye giriş ile bu değişiklikler de kabul edilmiş sayılır.

Fikri Mülkiyet Haklarına İlişkin Uyarı

ÇAPA MÜHENDİSLİK  Web Sitesi’nin sahibi ÇAPA İNŞ.LTD. ŞTİ. dir. Bu sayfada bulunan bilgiler, yazılar, resimler, markalar, teknik bilgiler, slogan ve diğer işaretler ile sair fikri mülkiyet haklarına ilişkin bilgilerin korunmasına yönelik programlarla, sayfa düzeni ve işbu web sayfasının sunumu ÇAPA İNŞ.LTD. ŞTİ. ‘nin ya da ÇAPA İNŞ.LTD. ŞTİ.‘nin lisans aldığı kuruluşların mülkiyetindedir. ÇAPA İNŞ.LTD. ŞTİ. ‘den önceden yazılı muvafakat alınmaksızın, işbu web sayfasındaki bilgilerin ya da bu sayfaya ilişkin her tür veritabanı, kaynak kodlarının kısmen ya da tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, yayımlanması, online ya da diğer bir medya kullanılmak suretiyle gönderimi, dağıtımı, satılması yasaktır. Bu sayfadaki bilgilerin kısmen kopyalanması, basılması ancak ÇAPA İNŞ.LTD. ŞTİ.   ürünlerini ve hizmetlerini tanıtmak, pazarlamak, teknik bilgi vermek amacıyla ÇAPA İNŞ.LTD. ŞTİ.  tarafından yapılır.


 

  Copyright © Çapa Mühendislik Tasarım & Kodlama UBiMSOFT